Fricash

Agenda

I el guanyador del concurs de dibuix sobre el circ és...

Ha guanyat un cap de setmana per a tota la família!

Torna
 
1 d'abril de 2015

Entre tots els nens que han dibuixat com veuen el circ, la Carla Carmona de Frutos (dibuix de l'esquerra de la foto) ha estat escollida pels treballadors de Fricash com la guanyadora. El premi es tracta d'una estada per a tota la família d'un cap de setmana en un bungalow del Càmping Esponellà (*).

La resta de dibuixos de la imatge, pertanyen als finalistes: Niol, Ian, Guillermo Solar Garcia i Laura Vicente Cano, que rebran el llibre oficial del Festival del Circ de Figueres, entregat pel seu director Genís Matabosch. El dia 7 d'abril ens posarem en contacte amb el guanyador i els finalistes, i el 10 d'abril, durant el showcooking us lliurarem a tots, els vostres premis.

Ens ha agradat molt el teu pallasso Carla, que gaudiu del cap de setmana i enhorabona! Moltes gràcies a tots els participants pels seus dibuixos, han emplenat d'alegria i color la nostra botiga!

 

(*) El regal inclou l’estada gratuïta en un bungalow per a un cap de setmana (2 nits) entre el 10 d’abril i el 31 de maig de 2015.

No inclou els àpats ni altres despeses com el transport, activitats alternatives...