Fricash

Agenda

22 d'abril, showcooking d'estudiants a Fricash

amb l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà de Figueres

Torna
 
22 de març de 2016

Divendres 22 d'abril tenim un showcooking diferent a Fricash de Figueres.

Diferent perquè seran dos dels estudiants de l'últim any de l' Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà de Figueres els que vinguin a fer-lo: la Magalie Hernandez i l'Andrea Cros.

Fricash és una empresa interessada a fomentar el talent gastronòmic de la nostra comarca, així com el talent esportiu de la ciutat (cas dels patrocinis amb la UE Figueres i el Club Volei Figueres). Aquest cop els dos propòsits se sumen un: el foment del jove talent gastronòmic que es troba a l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà de Figueres

Ens agradaria molt que aquest cop també vinguéssiu a interessar-vos per les seves propostes, penseu que ben bé podrien ser els vostres fills o néts els que estiguessin fent aquest showcooking. Probablement, d'aquí no gaire temps, estareu gaudint del que han après a qualsevol dels restaurants de la nostra comarca.

Com sempre serà a les 17 h a les instal·lacions de Fricash a Figueres i en acabar, es realitzarà un sorteig d'un menú gratuït al restaurant de l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà entre els assistents.