Fricash

Notícies

Ja tenim guanyador del Concurs Barbacoa de juliol!

Torna
 

Durant el mes de juliol hem celebrat un concurs fotogràfic a Facebook amb la temàtica barbacoa, ja que a Fricash preparem diversos packs especials barbacoa amb tota la carn a punt per posar a la graella! Per a participar-hi, els usuaris han compartit a l’apartat Eventos del nostre Facebook una fotografia de la seva barbacoa amb família o amics, i han entrat directament al sorteig d’un premi d’un super-pack barbacoa de 5 kg de carn.

I el guanyador és...

L'1 d'agost varem fer el sorteig per conèixer el guanyador de juliol: és l’Ester Marcos! Enhorabona! Ara només caldrà que ens enviïs un missatge privat al nostre Facebook indicant el teu contacte, per a poder fer-te entrega del premi. Esperem que te’n llepis els dits!  

Agraïm a tots els participants del concurs que hagin compartit amb nosaltres grans moments en família i amics, al costat d’unes bones brases, i esperem que us animeu a tornar-ho a intentar al llarg de l’agost.

No tot està perdut!

Durant aquest mes d’agost celebrem el segon concurs barbacoa! Ja podeu compartir a l’apartat Eventos del nostre Facebook les fotografies de les barbacoes que feu al jardí de casa, al càmping o a la platja! 

La convocatòria finalitzarà el proper 31 d’agost. El dia 1 de setembre es farà el sorteig i, finalment, el 2 de setembre coneixerem el guanyador d’aquest segon i últim premi consistent en 5kg de carn.

 Us animem a participar-hi aquí!