Fricash

Notícies

Ja tenim guanyador del Concurs Barbacoa d’agost!

Torna
 

Al llarg d’aquest mes d’agost hem celebrat la segona convocatòria del nostre ja conegut Concurs Barbacoa, un concurs fotogràfic en el que els usuaris han compartit al nostre Facebook una imatge de la seva barbacoa amb família o amics, i han entrat directament al sorteig d’un premi d’un Pack barbacoa de 5 kg de carn.

 

I el guanyador és… El passat 31 d’agost va acabar el termini de participació. Avui hem fet el sorteig per coneixer el guanyador, i és... La Sara Pujadas de Diego! Enhorabona! Ara només caldrà que ens enviïs un missatge privat al nostre Facebook indicant el teu contacte, per a poder fer-te entrega del premi. Esperem que te’n llepis els dits!  

Moltes gràcies a tots! Agraïm a tots els participants del concurs que hagin compartit amb nosaltres grans moments al costat d’unes bones brases. Nosaltres ens ho hem passat molt bé en el transcurs del concurs. Estem molt agraïts per la implicació dels concursants de les dues edicions que s’han fet aquest estiu i no dubtem en plantejar-ne més en el futur!

 

I si teniu pensat fer més barbacoes… Tingueu present el nostre assortit de Packs barbacoa per omplir la graella abans no marxi el bon temps! Us esperem a Fricash