Fricash

Notícies

Finalitza el Concurs Barbacoa

Torna
 

A l’estiu ve de gust passar al dia a l’aire lliure. Per això, cada any a Fricash preparem packs barbacoa per fer més fàcil els àpats amb família o amics. A més, tenim en compte la varietat de gustos, i us oferim un gran assortit de lots barbacoa. Això sí, totes les elaborem amb  carn de les nostres granges de l’Empordà!

 

Aquest estiu hem anat més enllà i hem volgut saber com gaudiu aquests tiberis carnívors amb bona companyia. I per això hem celebrat el Concurs Barbacoa de Fricash! Durant juliol i agost hem estat rebent totes les fotos de les vostres barbacoes al nostre Facebook i hem sortejat entre tots els participants un pack barbacoa de 5g. de carn de premi!

Del sorteig del juliol vam conèixer la primera guanyadora, l’Ester Marcos i, a finals d’agost, vam entregar el premi a la guanyadora de l’edició d’agost, la Sara Pujadas. Enhorabona a les dues!

 

Moltíssimes gràcies als concursants que ens heu compartit fotos de moments divertits i espectaculars de les vostres barbacoes! Aquests bons resultats ens engresquen a plantejar més edicions del Concurs Barbacoa de Fricash en el futur. Us anirem informant, fins aviat!