Fricash

Notícies

Un dolç matí de dissabte a Fricash

Torna
 

El passat dissabte 21 de desembre al matí vam celebrar a Fricash l’esperada degustació de les melmelades i formatges de Can Bech, maridades amb els vins del Celler Oliveda, i tot presentat pel cuiner Pep Nogué.

 

Els assistents vam poder degustar 6 tastets diferents:

  • Camembert amb salsa dolça de préssec i abrecoc
  • Pave amb salsa dolça de raïm negra amb ametlla laminada de Mallorca
  • Conté amb salsa dolça de poma Golden amb festucs tendres de Turquia i canyella
  • Roquefort amb salsa dolça de figues negres i nous de macadàmia
  • Feta amb salsa dolça de gerds amb pètals de rosa
  • Carpaccio amb vedella amb chutney de ceba, panses i vi blanc

 

Per rematar l'exquisida degustació, es va combinar els formatges i melmelades amb un maridatge de vins blancs del Celler Oliveda: una gran combinació!