Fricash

Notícies

A Fricash aquest mes us recomanem la pasta De Cecco!

Torna
 

A Fricash aquest mes d'octubre us recomanem la pasta De Cecco! Una empresa familiar d'origen Italià amb 123 anys d'història. 

Les pastes De Cecco es diferencien de la resta ja des del seu procés d'elaboració on s'utilitza blat dur de la més alta qualitat amb un nivell de gluten no inferior al 70% i només utilitzant el cor del gra de blat. En les pastes de De Cecco el percentatge de semolina supera el 67% i el diàmetre de la mateixa és superior al d'altres marques de pasta, això preserva l'estructura del midó.

El pastat es realitza amb aigua a menys de 15 ºC, provinent exclusivament de les deus naturals que posseeix De Cecco. El trefilatge es realitza amb motlles de bronze que li atorguen a la pasta seva característica superfície rugosa, la qual cosa permet capturar perfectament salses i condiments. El procés d'assecatge es realitza a temperatures inferiors als 65 °C, ja que l'assecament a altes temperatures danya el contingut de proteïnes i li atorga a la pasta un color groc fosc.

A Fricash de Figueres trobareu aquesta marca de pasta en diversos formats als nostres lineals.