Fricash

Notícies

Com és un showcooking de Fricash?

Torna
 

Doncs un showcooking de Fricash és un esdeveniment de cuina en viu que Fricash de Figueres organitza i que té per objectiu promocionar la cuina i els cuiners del nostre àmbit immediatament local, els productes de la nostra comarca i estimular l'hàbit i la tradició de cuinar a casa.

 

Perquè us ho podeu anotar convenientment al calendari, els showcookings de Fricash es realitzen cada primer divendres de mes entre els mesos de setembre i maig, i a les 17 h. No cal que us inscriviu enlloc per a poder assistir, només cal que vingueu. I ja sabeu que a Fricash disposem d'un ampli aparcament gratuït.

 

Els showcookings es realitzen a la mateixa botiga de Fricash on habilitem un espai amb seients i cadires per poder veure còmodament als cuiners en plena acció. A més, ells estan equipats amb petits micròfons connectats a un altaveu de forma que no us pugueu perdre cap explicació.

En el showcooking solen preparar-se dos plats dels quals us donem la recepta perquè la pugueu desenvolupar a casa vostra.

 

Només pel fet que prengueu alguna de les receptes, disposeu d'un regal de 5 € vàlid per qualsevol dels restaurants del col·lectiu La Cuina del Vent! I al peu de les receptes trobareu una butlleta per poder participar en el sorteig presencial que realitzem al final del showcooking i on la persona guanyadora s'endú un menú gratuït al restaurant que ha presentat el showcooking. També destaquem que en tots els showcookings, tasteu les receptes cuinades com si es tractés d'una tapa, per tal que pugueu comprovar la qualitat de la mateixa.

 

Per últim, sempre podreu veure-us el dilluns següent en l'àlbum de fotos que pengem al Facebook de Fricash, tal com podreu comprovar en el showcooking anterior presentat per Joan Carles Alvarez del restaurant La Fornal dels Ferrers i Xavi Sagristà del restaurant Aires de l'Hotel Peralada Wine Spa&Golf