Fricash

Notícies

Si és Carnaval has de menjar botifarra d'ou

Torna
 

El Carnaval s'inicia el Dijous Gras que enguany és el 4 de febrer i s'acaba el Dimecres de Cendra dia 10. La gastronomia té el seu lloc dins dels dies de Carnaval. Abans era costum criar un porc i les matances se solien fer o bé per Carnestoltes o bé per Nadal.


La sardina i l’arengada són menges estretament lligades a la celebració del carnaval com també el menjar abundant, gras i proteínic: són típiques la sardina però també les coques de llardons i els llardons, els ous, i la botifarra d'ou. El dijous de Carnaval, o dijous gras, és també popularment conegut com a dia de la truita. Aquest dia és típic menjar ou, sobretot en forma de truita, truita d'ous, truita de patata, truita de botifarra o fins i tot truita de botifarra d'ou.

 

A Fricash de Figueres ja podeu trobar la botifarra d'ou a un preu de 8,80 €/kg al llarg d'aquest mes de febrer. I, com no podia ser d'altra manera, és feta de forma absolutament tradicional i us convidem al raconet de degustació que tenim per tastar-la!