Fricash

Notícies

Al març recomanem: filet de vedella de l'Empordà

Torna
 

La vedella és una de les carns vermelles més consumides pel seu gust, textura i propietats nutricionals. És una font de ferro, vitamines B12 i B2, potassi, calci i magnesi. I té un alt contingut en proteïnes i aminoàcids essencials pel nostre cos.

El filet és la part més valorada i és perfecte per cuinar-lo amb una mica de sal escamada i algunes espècies i directament a la planxa o la brasa, estarà deliciós. A la nostre Gastroteca hi teniu un altra recepta: Filet de vedella arrebossat, una forma més informal de prendre aquesta deliciosa carn.

 

Com és realment deliciosa, a Fricash et presentem el filet de vedella amb el nom de Delícies de Filet de Vedella: són safates de tres o quatre talls a partir de 10,50 €.

 

La promoció només la trobaràs en les neveres centrals de la nostra botiga Fricash de Figueres.