Fricash

Notícies

Fricash present a Alimentaria 2016

Torna
 

Fricash, els experts en carns de l’Alt Empordà, hem estat presents a Alimentaria 2016, el saló de l'alimentació i les begudes, que s'ha celebrat al recinte de Fira Gran Via de Barcelona des de dilluns passat fins a aquest dijous, 28 d’abril.

Una oportunitat que Fricash hem aprofitat per presentar la seva oferta en la 40a edició del certamen, on hi han desfilat més de 140.000 visitants. Hi ho hem fet sota el paraigües de Terfrisa, grup del que formem part com a única branca de l’empresa dedicada al client final.

Terfrisa -líder del sector carni a l’àmbit nacional i amb una gama de productes present a més de 40 països- té un currículum amb més de 50 anys d’experiència i uns valors orientats a la seguretat i qualitat en productes finals i en els processos de producció. Un currículum contrastat i d’excel·lència que neix de la unió de Fridasa i Frigoter, simbolitzat amb la construcció el 2014 d’un nou centre de producció a Vilamalla (Alt Empordà).